Általános szerződési feltételek

A GoPhotoCalendar egy 100% ban egy Magyar fejlesztésű naptárkészítő program, amely egy otthoni és kereskedelmi felhasználásra alkalmas. A program alapfunkciói díjmentesen használhatók bárki számára, de bizonyos funkciók fizetéshez kötöttek.

A program a tervezési folyamatok után képes PDF formátumban menteni a megtervezett naptárat és az nyomtatható a felhasználó számára.

A program demo módban vízjellel ellátott PDF generálást teszi lehetővé, de a program csomagok bármelyikének megveásárlásával vízjel nélküli PDF et is lehet vele készíteni, az adott csomagban meghatárorozott darabszámban.

A Szerződés résztvevői: A szolgáltató a program tulajdonosa, jelenleg (Directimpex Kft).

A szerződő: Az a természetes személy vagy cég, aki megvásárolni kívánja a GoPhotoCalendar programot.

A program demó módban történő terjesztése szabad és nem igényel semmiféle engedélyt a szolgáltató részéről.

A licencált változat ( bármely kifizetett csomag) esetén másra azt nem ruházhatja át a Szerződő fél és annak tartalmát, képi elemeit, vagy bármely látható részét nem adhatja át harmadik fél részére a Szolgáltató írásos engedélye nélkül.

·  A program használata:

A program használata demó módban bárki számára engedélyezett, de licenc tulajdonosa a program használatának jogát nem ruházhatja át harmadik személy vagy cég részére.

A naptárkészítő program nem használható mobil telefonon. 

           

·  A program hibája esetén:

Amennyiben a Vásárló a program használata közben rendellenes működést tapasztalna, kérjük, hogy szíveskedjen a Szolgáltatót értesíteni a hibajelenségről. A Szolgáltató ezután jelzi az esetleges hibát a program készítője felé, amelynek kijavítását az amint tudja megkezdi és értesíti a Vásárlót a hiba kijavításáról.

Amennyiben nem megfelelő programkörnyezetben használja a Vásárló a programot és ez rendellenes működést eredményez, vagy nem felel meg a rendszerkövetelményeknek a Vásárló számítógépe és emiatt nem tudja használni a programot, ebben az esetben kérjük egyeztessen a Szolgáltatóval.

·  A program vételárának visszafizetésének szabályai:

Az internetes értékesítésnek megfelelően a Szolgáltató visszafizetheti a program vételárát ha a programmal a vásárló nincs megelégedve, de jelen esetben a Szolgáltató felülvizsgálja a visszafizetési reklamációt, hiszen az elégedetlenség nem minden esetben adhat jogalapot a visszafizetésre. A program funkciói kipróbálhatók ingyen a demo változat letöltésével és lehetőséget ad arra is, hogy a szerkesztési végeredményt a Vásárló kinyomtassa, persze vízjelezett formában. Így az elégedetlenség elkerülésének érdekében, kérjük, hogy próbálja ki a demo változatot mielőtt megvásárolja a programot.

Amennyiben a Szolgáltató úgy dönt,  hogy visszafizeti a program vételárát,  abban az esetben az összeg átutalását 30 munkanapon belül elvégzi.

 

·  A program használatából eredő károk

A program használata nem képes kárt okozni a Vásárló számítógépén, ezért a program telepítését követően bekövetkezett károkért a Szolgáltató nem vállal semmiféle felelősséget.

 

·  A program forráskódjának módosítása vagy tartalmi elemeinek engedély nélküli használata:

A program forráskódja a Szolgáltató tulajdonát képezi és kizárólagos jogot formál annak módoístására vagy részegységének vagy akár teljes terjesztésére és forgalmazására.

A program forráskódjának másolása és terjesztése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül tilos és bünetőjogi eljárást vonhat maga után.

 

·  A program frissítése

A program frissítése a Szolgáltató feladata és online programhasználat mellett automatikusan történik. Offline nem frissül a program ezért csak online használható teljes értékűen.

·  Az Általános Vásárlói és Szerződéi feltételek módosítása

  1. A Szolgáltató bármikor fenn tartja a jogot a szerződési és vásárlási feltételek módosítására, a módosítások közzétételtől lépnek életbe.
  2. A szerződési és vásárlói feltételek a Directimpex Kft. tulajdonát képezik, és annak módosítására is kizárólagos jogot tart fenn.
  3. A program használatának árait minden hónapban felülvizsgálja az Szolgáltató és jogot tart fenn az árak módosítására.
  4. A programot díjmentesen használók regisztrációja legkésőbb egy éven belül bármikor inaktívvá válhat a szolgáltató által.

·  A Személyes adatok kezelésének módja és szabályai

 

A szerződés elfogadásával a vásárló hozzájárul, hogy a Szolgáltató a vásárló önkéntes adatszolgáltatását követően a Vásárló adatait határozatlan ideig tárolja, de a fizetési rendszer Szolgáltataói kivételével azokat más félnek nem adja tovább.

A Szolgáltató azonban saját marketing, monitorozási, analitikai és statisztikai kimutatásaihoz használhatja a Vásárlók adatait.

A Szolgáltató a tárolt adatokat szabad hatáskörben törölheti indoklás nélkül.

A Vásárló dönthet úgy, hogy kéri adatainak törlését a Szolgáltatótól, és ennek a Szolgáltató eleget tesz az írásos kérelem beérkezését követő 30 munkanapon belül.

 

·  Az Online fizetéssel kapcsolatos adatkezelés

Elfogadom, hogy a(z) Directimpex Kft. (3530 Miskolc, Széchenyi utca 78. 1/42.) által a(z) www.GoPhotoCalendar.hu és www.GoPhotoCalendar.com , felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a Barion Payment Zrt, és a PayPal (Europe) (Itt a vásárló és a Paypal között létrejött szerződés érvényes!) S.à r.l. et Cie, S.C.A ( L-1150 Luxembourg  ) mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Minden jog fentartva GoPhotoCalendar. 2023