Naptárkészítés

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik  naptárkészítéssel, persze nem a teljes palettát lefedve, de azért nagy darabszámban készítettünk és jelenleg is készítünk egyedi fényképes fali naptárakat.

Minden évben nagy dilemmával szembesültünk, milyen programot használjuk az elkészítéséhez. Kipróbáltunk sok ingyenes és sok fizetős programot, de valami mindig hiányzott. Volt olyan program ami már majdnem tökéletes volt, de sajnos a külföldi naptárkészítők részére a programból már csak a magyar névnapok hiányoztak. Olyan programot persze lehet találni amelyben megvannak a magyar névnapok, de ott vagy az elkészítési módszer nem felelt meg, vagy nem lehetett jó hely kihasználású naptárat készíteni. Sajnos a jelenlegi kínálat közül már csak azok kecsegtettek valami jóval, amelyeket olyan szolgáltatók kínáltak akiktől meg lehet rendelni a fényképes fali naptárat fizikai valójában. Nos mivel viszont eladók is vagyunk ez persze szóba sem jöhetett.

Mindig vágytunk valami jobbra, amit korlátok nélkül de egyszerűen használhatunk és fejleszthetünk. Ekkor pattant ki az ötlet, hogy szükség van egy jó naptárkészítő programra. Hosszas előkészület után elkészítettük azt a programot amelyben már vannak névnapok, hozzá adhatunk egyedi ünnepeket, módosíthatjuk a szövegrészek és számok méretét vagy színét. Olyan beállításokat menthetünk le amelyeket magunk hozunk létre új sablonként, de persze saját fotókat is elhelyezhetünk tetszőlegesen mind a borítón és mind a hónapok feletti részben. A naptárakat egyenlőre A/3 és A/4 es méretben készíthetjük el, de jövőbeni célkitűzésünk több fajta naptár készítés szerkesztését is lehetővé tenni. Olyan programot szerettünk volna ami egyaránt kiszolgálja a vásárlókat és a viszonteladókat is, mindig szem előtt tartva az egyszerű kezelhetőséget.

Reméljük minden kedves látogatónk kedvét meghozza az vadonatúj programunk amely 100% ban Magyar fejlesztés.

Amennyiben kérdése lenne a program használatáról, kérjük írjon nekünk a fenti elérhetőségen.

Jó munkát kívánunk!

Minden jog fentartva GoPhotoCalendar. 2018